Zelfstandig werkend monteur

Onze structureel groeiende organisatie is wederom uitgebreid met een extra montageteam. Wij zoeken op korte, maar voor de lange termijn een zelfstandig werkend monteur, die zowel alleen als in teamverband in staat is om onze maatwerkproducten op veilige en nette wijze te monteren bij onze klanten.

Over ons
Roossien Hoogwerktechniek is totaalleverancier op het gebied van industriële klimmaterialen (o.a. ladders, trappen, bordessen, vlucht- en toegangswegen en valbeveiliging). Voor professioneel advies, praktisch standaardmateriaal, secuur maatwerk en deskundige inspectie- & onderhoudswerkzaamheden bedient ons team de Benelux vanuit ons hoofdkwartier in Groningen. Kom jij ons team versterken?

 

Over de functie
Je monteert/installeert onze (maatwerk)producten op locatie bij onze klanten in voornamelijk Nederland en Vlaanderen. Werkzaamheden zijn vaak op hoogte, dus je hebt totaal geen hoogtevrees en bent je te allen tijde bewust van de noodzaak om veilig te werken. De meeste dagen ben je op pad, met enige regelmaat (± 30 nachten per jaar) met overnachting ter plaatse. Je werkt soms alleen, maar vaak met twee personen in een montageteam. Daarbij neem jij het voortouw in het uitvoeren van de klus op locatie. Je beschikt over technische kennis en bent een representatief aanspreekpunt voor de klant. Je bent in staat, om onvoorziene omstandigheden op locatie zoveel mogelijk zelfstandig op te lossen, en communiceert hier duidelijk over met onze planners/werkvoorbereiders. De werkplek laat je schoon en netjes achter, nadat je het werk secuur en professioneel hebt afgeleverd.

 

Functie-eisen
· Ruime ervaring met het monteren/installeren op locatie;
· Rijbewijs B (E achter B is een pré);
· Improvisatievermogen met een oplossingsgerichte instelling;
· Klantgericht met een service gerichte houding;
· Beheersing van de Nederlandse taal;
· Kritische houding op de kwaliteit die je levert;
· Actieve en energieke houding;
· Teamplayer;
· VCA.

 

Wij bieden
· Een leuke, uitdagende en afwisselende baan, waarbij je "overal" komt;
· Een moderne, dynamische onderneming met een platte organisatiestructuur;
· Doorstroommogelijkheden naar andere functies, meerdere collega's gingen je al voor met een stap naar een commerciële, ontwerpende of leidinggevende functie;
· Salaris en pensioenregeling conform CAO, met enkele bedrijfsspecifieke extra's.

 

Interesse?
Klik op "solliciteren" knop aan de rechterkant en laat jouw gegevens achter!