Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Wil jij stagelopen bij een industrieel bedrijf en echt het bedrijfsleven meemaken? Je werkt op de afdeling Marketing & Communicatie en houdt je bezig met heel veel verschillende werkzaamheden zoals fotograferen, multimedia, websiteonderhoud, bloggen, social media etc. Je krijgt ruim de tijd om je stageopdrachten af te maken en werkt in een goede werksfeer waar hard wordt gewerkt maar genoeg tijd is voor gezelligheid. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je te laten doorgroeien.

Over ons
Roossien Hoogwerktechniek is totaalleverancier op het gebied van industriële klimmaterialen (o.a. ladders, trappen, bordessen, vlucht- en toegangswegen en valbeveiliging). Voor professioneel advies, praktisch standaardmateriaal, secuur maatwerk en deskundige inspectie- & onderhoudswerkzaamheden bedient ons team de Benelux vanuit onze vestigingen in Groningen en Antwerpen. Kom jij ons team versterken?

Over de functie
Als stagiair(e) Marketing & Communicatie is jouw taak om Roossien Hoogwerktechniek via o.a. social media te vertegenwoordigen, dit houdt in dat je elke dag bezig bent nieuwe content te bedenken en te posten. Daarnaast kom je met goede ideeën voor online marketing en ben je nauw betrokken bij het online vertegenwoordigen van ons bedrijf. Naast social media ga je ook bezig met het fotograferen van producten en deze uit te werken in een fotobewerkingsprogramma.

Functie-eisen
· Je zit in het 2e, 3e of 4e jaar van je MBO, HBO of WO studie in de richting van Communicatie, Marketing, Commerciële Economie of een andere relevante richting
· Je bent een goede en enthousiaste schrijver
· Affiniteit met Photoshop
· Je bent communicatief vaardig
· Je beheerst de Nederlandse taal goed
· Je hebt het liefst al enige ervaring met content marketing en bloggen

Wij bieden

· Ruimte en tijd voor het uitwerken van stage- en/of schoolopdrachten
· Stagevergoeding
· Inzicht in het echte bedrijfsleven en communicatie met klanten
· Kans op een fulltime baan binnen de organisatie na jouw opleiding

Interesse?
Klik op de "solliciteren" knop aan de rechterkant en laat jouw gegevens achter!