Monteur (buitendienst)

Voor onze montagedienst zijn wij op zoek naar een technische aanpakker zonder hoogtevrees die geen problemen heeft met regelmatig van huis zijn. Heb jij dit technisch inzicht en werk je graag samen met een collega in een montageteam aan het realiseren van unieke maatwerkproducten op locatie bij de klant? Solliciteer dan nu op deze functie.

Over ons
Roossien Hoogwerktechniek is totaalleverancier op het gebied van industriële klimmaterialen (o.a. ladders, trappen, bordessen, vlucht- en toegangswegen en valbeveiliging). Voor professioneel advies, praktisch standaardmateriaal, secuur maatwerk en deskundige inspectie- & onderhoudswerkzaamheden bedient ons team de Benelux vanuit onze vestigingen in Groningen en Antwerpen. Kom jij ons team versterken?

Over de functie
Je monteert/installeert onze (maatwerk)producten op locatie bij onze klanten in voornamelijk Nederland en Vlaanderen. Werkzaamheden zijn vaak op hoogte, dus je hebt totaal geen hoogtevrees en bent je te allen tijde bewust van de noodzaak om veilig te werken. De meeste dagen ben je op pad, regelmatig (soms een hele week aaneen) met overnachting ter plaatse. Je werkt doorgaans met twee personen in een montageteam. Als het visitekaartje van de onderneming beschik je over technische kennis en ben je een representatief aanspreekpunt voor de klant. Je bent in staat, om onvoorziene omstandigheden op locatie zoveel mogelijk zelfstandig op te lossen, en communiceert hier duidelijk over met onze planners/werkvoorbereiders. De werkplek laat je schoon en netjes achter, nadat je het werk secuur en professioneel hebt afgeleverd.

Functie-eisen
· Ruime ervaring met het monteren/installeren op locatie;
· Rijbewijs B (E achter B is een pré);
· Improvisatievermogen met een oplossingsgerichte instelling;
· Klantgericht met een service gerichte houding;
· Beheersing van de Nederlandse taal;
· Kritische houding op de kwaliteit die je levert;
· Actieve en energieke houding;
· Teamplayer;
· VCA en/of BHV diploma zijn een pré.

Wij bieden
· Een leuke, uitdagende en afwisselende baan, waarbij je "overal" komt;
· Een moderne, dynamische onderneming met een platte organisatiestructuur;
· Doorstroommogelijkheden naar andere functies;
· Salaris en pensioenregeling conform CAO.

Interesse?
Klik op "solliciteren" knop aan de rechterkant en laat jouw gegevens achter!