Monteur (buiten- en binnendienst)

Op onze assemblage- en montageafdeling zijn wij op zoek naar een collega die graag de handen uit de mouwen steekt en over technisch inzicht beschikt.

De functie omvat een gevarieerd takenpakket, waarbij je in onze werkplaats in Groningen diverse standaard- en maatwerkproducten zoals bordestrappen en kooiladders assembleert, maar ook zaagwerkzaamheden en andere voor- en nabewerking voor onze productieafdeling verricht. Soms spring je bij op de magazijn- en expeditiedienst.

Het buitendienstgedeelte van de montagefunctie brengt je door heel Nederland en Vlaanderen. Dat is doorgaans in een tweepersoonsmontageteam, met gemiddeld ongeveer twee overnachtingen per maand. Hierin wordt binnen het team zoveel mogelijk gerouleerd. In de functie zul je zelden meer dan 38 werkuren in de week maken, wel maken we aan de montagekant vanwege onze decentrale ligging ten opzichte van onze klanten wat meer reisuren.


Wat verwachten wij van je?

· Een actieve en energieke houding;
· Een positief-kritische instelling richting jezelf, je collega's en de organisatie;
· Oog voor kwaliteit en het afleveren van net werk;
· Leergierigheid;
· Beheersing van de Nederlandse taal;
· Een rijbewijs categorie B (E achter B is mooi meegenomen).


Voor al onze operationele medewerkers is een VCA diploma verplicht, maar als je dat nog niet hebt, haal je dat in je eerste maanden bij ons.

Wat mag jij van ons verwachten?

· Een leuke baan met uitdaging en afwisseling, waarin je vakwerk levert dat je nog jaren terug zult zien bij een aantal van de bekendste organisaties van ons land;
· Opname in een groep waarin we elkaar naar een hoger niveau brengen;
· Een moderne, dynamische onderneming, toonaangevend op haar vakgebied;
· De mogelijkheid jezelf verder te ontplooien en door te stromen naar een andere functie;
· Een stabiele organisatie, waarin de intentie altijd is onze mensen in vaste dienst te nemen;
· Een basissalaris conform CAO Metaal en Techniek (afhankelijk van jouw ervaring stroom je in in functiegroep B3 of C4);
· In aanvulling daarop bedrijfseigen regelingen voor koffiegeld, etensvergoedingen en overnachtingsvergoedingen;
· Een meedenkende werkgever, flexibiliteit in werkdagen en -tijden, keuze uren tijd-voor-tijd of in geld, etc..

Lijkt het je wat?

Klik dan op de actieknop "solliciteren", vul jouw gegevens in, voeg je motivatie en cv bij, en klik op "aanmaken". Je hoort dan z.s.m. van ons!