Inspecteur/monteur

Snel kunnen schakelen, breed inzetbaar zijn, en beschikken over een gezonde dosis flexibiliteit is wat de huidige tijd van ons vraagt. Daarom hebben we een nieuwe combi-functie beschikbaar in ons team: monteur/inspecteur. Ben jij naast een technische aanpakker zonder hoogtevrees, die geen problemen heeft met regelmatig van huis zijn, ook zorgvuldig en leergierig genoeg om je de normen op ons vakgebied eigen te maken, zodat je ook gecertificeerd inspecteur kunt worden? Solliciteer dan direct!

Functieinhoud:

Je wordt zo snel mogelijk (zowel intern als extern) opgeleid tot gecertificeerd  inspecteur, waarna je zelfstandig de verplichte periodieke keuring van klimmaterieel op locatie bij de klant verzorgt, en dit via ons digitale rapportagesysteem op de tablet verwerkt. Tevens ben je in staat, om kleinere herstelwerkzaamheden direct op locatie uit te voeren, met de materialen en gereedschappen in jouw goed uitgeruste inspectiebus.

Hiernaast monteer/installeer je onze (maatwerk)producten op locatie bij onze klanten in voornamelijk Nederland en België. Werkzaamheden zijn vaak op hoogte, dus je hebt totaal geen hoogtevrees en bent je te allen tijde bewust van de noodzaak om veilig te werken. De meeste dagen ben je op pad, regelmatig (soms een hele week aaneen) met overnachting ter plaatse. In de montagedienst werk je doorgaans met twee personen op één project. Je bent in staat, om onvoorziene omstandigheden op locatie zoveel mogelijk zelfstandig op te lossen, en communiceert hier duidelijk over met onze planners/werkvoorbereiders en uiteraard de klant. De werkplek laat je schoon en netjes achter, nadat je het werk secuur en professioneel hebt afgeleverd.

Naar verwachting zal jouw inzet, over een heel jaar gerekend, circa 50/50 verdeeld zijn onder montage- en inspectieklussen.

Functie-eisen:

· Rijbewijs B (E achter B is een pré);
· Minimaal MBO niveau 4 denk- en werkniveau;
· Improvisatievermogen met een oplossingsgerichte instelling;
· Technisch inzicht
· Klantgericht met een service gerichte houding;
· Beheersing van de Nederlandse taal;
· Kritische houding op de kwaliteit die je levert;
· Actieve en energieke houding;
· Minimaal VCA-basis

Wij bieden:

· Een leuke, uitdagende en afwisselende baan, waarbij je "overal" komt;
· Een moderne, dynamische onderneming met een platte organisatiestructuur;
· Doorstroommogelijkheden naar andere functies;
· Salaris en pensioenregeling conform CAO.

Over Roossien:

Roossien Hoogwerktechniek is producent en totaalleverancier van industriële klimmaterialen, zoals maatwerkbordessen, ladders, trappen, rolsteigers, vlucht- en toegangswegen, en valbeveiliging.

Voor professioneel advies, praktisch standaardmateriaal, secuur maatwerk en deskundige inspectie- & onderhoudswerkzaamheden bedient ons team de hele Benelux en daarbuiten vanuit onze vestiging in Groningen. Wij combineren korte lijnen, een ruim assortiment, snelle en volledige service en uitstekende bereikbaarheid met hoge kwaliteit en concurrerende prijzen.